Dovoz aut z Ameriky
až k vašim dveřím

Proč auto z Kanady?

Zajímavé modely a výbava
V zámoří se dají pořídit auta, která se v Evropě běžně neprodávají, jako například motorizace V6 nebo V8. Je zde také velký výběr vozů značek GMC, Chevrolet, Ford, Dodge a dalších skvělých amerických výrobců.
Lepší technický stav
Kanadská auta jsou obvykle v perfektním stavu díky pravidelnému a kvalitnímu servisu. Dodržují se zde kratší servisní intervaly a automobily se pečlivě ošetřují antikorozním nástřikem kvůli chladnému počasí.
Nižší pořizovací cena
Vždy je možný odpočet DPH, díky čemuž je cena vozidel o 10-20 % nižší. V aukci může být nižší dokonce o 30 % a historická vozidla mají speciální sazbu DPH pouze 15 % a neplatí se za ně clo.
Automobilové skvosty
Pro sběratele a nadšence Kanada nabízí mnoho příležitostí k získání historických vozidel a limitovaných modelů, které nejsou v Evropě vůbec dostupné.
Auta z Kanady

Kdo jsme

Auta z Kanady

Nejprve jsme začali s dovozem veteránů ze zámoří v roce 2017. Vzhledem ke stále větší poptávce i po novějších vozidlech jsme se rozhodli rozšířit nabídku a nyní dovážíme jakákoliv ojetá i zcela nová vozidla. Jeden z našich kolegů žije v zámoří a vybraný vůz tak osobně prohlédne, zajistí jeho nákup a přepravu. Vše je naprosto bezpečné a transparentní. Vždy předem přesně znáte náklady, včetně odměny za naše služby.

Reference

Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965

Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965

Zhruba před měsícem jsem se obrátil na tyhle Pány (opravdu to jsou Páni s velkým "P"), zda by mi nedovezli vysněné auto. Dokonce i odkaz na inzerát tohoto vozu jsem poslal. Ten byl ovšem po jejich zkontaktování bez odezvy stažen, tudíž byl zřejmě "fejkový", ale obratem mi byly do emailu poslány odkazy na jiné a z nich jsem si auto i vybral. Sice jsem nejdřív váhal, zda upustit od celočervené varianty s dvoubarevným interiérem, ale modrá(tyrkysová) barva s bílou vinylovou střechou a modrobílým interiérem... Prostě, Ford Mustang 4.7 V8 r.v.1965 už stojí v garáži, byl mi dnes(v neděli) dovezen až tzv. "pod nos", takže co víc si přát? Snad jen spoustu km bez nehody a všem ve firmě VETRÁNI NA TRUC mnoho takto spokojených zákazníků.

Reference

Chevrolet Corvette C3

Chevrolet Corvette C3

Díky pánům z VnT , kteří mě díky nadstandartnímu přístupu, zprostředkovali dovoz krásné Corvette C3, čímž se velikou mírou podíleli na splnění mého dětského snu.

Reference

Triumph TR6

Triumph TR6

Tyhle kluky jsem si vytipoval na netu. Samozřejmě trochu obavy, ale z prvního setkáni jsem měl dobrý pocit. Bezvadná komunikace. Rychle, spolehlivě,....a Triumphálně :-). Díky kluci Truci.

Reference

Poptat dovoz Poptat dovoz

Nenašli jste, co hledáte?
Napište nám!

Dovážíme auta z celého světa

Dokážeme vám dovést auto nejen z Kanady. Běžně dovážíme auta také z Německa a dalších Evropských zemí. Vždy najdeme tu nejvhodnější nabídku podle vašich požadavků. Naší největší specializací jsou veteráni a sportovní vozy, rádi vám ale dovezeme i spolehlivé rodinné auto, SUV nebo Pick-up.